Chromebooks groep 6 t/m 8

Zoals al eerder aangekondigd is het nu zo ver: groep 6 t/m 8 hebben ook chromebooks tot hun beschikking.
De chromebooks zijn inmiddels aangekomen en nu is het nog een kwestie van alles installeren en koppelen aan leerlinggebruik en dan kunnen we deze chromebooks ook daadwerkelijk gaan inzetten. Ons streven is om dit alles gerealiseerd te hebben op maandag 29 januari a.s. Vanaf die dag zullen deze groepen de verwerking van rekenen op de chromebook maken. Groep 5 start middels soort van proef vanaf nu ook met de verwerkingssoftware van spelling. Als dit goed bevalt zetten we dit ook uit naar groep 6 t/m 8.
Op deze wijze gaan we de software stapsgewijs invoeren, zodat er geen overkill van computertijd gaat bestaan en we zorgvuldig kijken naar de effecten en de meerwaarde van de chromebooks.