Actief Borger Odoorn

www.actiefborgerodoorn.nl

Onze combi coaches onderwijs & sport lanceren in samenwerking met enkele andere partijen een nieuwe website voor alle sport -en cultuur activiteiten in de Gemeente Borger-Odoorn. Op www.actiefborgerodoorn.nl vind u alle activiteiten waaraan u of uw kind kunt deelnemen zonder lid te zijn van de desbetreffende vereniging of organisatie. Met de lancering van deze website komt er ook een einde aan de groene flyers die de combi coaches drie keer per jaar uitdeelden aan alle kinderen. Voor de doelgroepen 0-4 jaar, 4 t/m 12 jaar, 12+, volwassenen en senioren vindt u alle activiteiten nu op één website. Het mooie is ook dat wij niet alle activiteiten heel ver van tevoren moeten inplannen. Maar bij sneeuw kunnen wij een wintersportfeest organiseren of bij een hittegolf een watersportfeest.

Het enige wat wij van u vragen is een account aan te maken. Als ouder/verzorger kunt u met één account je kinderen opgeven voor activiteiten. Registreren doe je binnen 1 minuut met je e-mailadres en zodoende krijgt u toegang tot alle activiteiten. Denk aan activiteiten als het dreumesuurtje van de bibliotheek, een sportfeest van de combi coaches of een voetbalmiddag bij de plaatselijke voetbalvereniging. Met de lancering van de website hebben wij een kleine actie. Elke 50e registratie wint namelijk een leuke prijs. Maak dus snel uw account aan en blijf op de hoogte van alle activiteiten en indien nodig geeft u zich direct op.