Groep 1 en 2 naar de bibliotheek

Vandaag, dinsdag 2 februari, zijn de kinderen van groep 1 en 2 naar de bibliotheek geweest in het kader van de Nationale voorleesdagen. Elk jaar organiseert de bibliotheek voor de peuters en kleuters van de scholen in Valthe, Odoorn en Exloo een activiteit ronde de Nationale voorleesdagen. Centraal staat het boek ‘We hebben er een geitje bij’, van schrijfster Marjet Huiberts. Poppentheater “InkyPinky’ heeft daar een erg leuke voorstelling bij gemaakt! Het boek is natuurlijk voorgelezen in de klas, we hebben er bijpassende liedjes bij gezongen en de dieren ( en hun geluiden) benoemd.   Er waren gelukkig voldoende ouders die voor het vervoer mee wilden naar Odoorn zodat de kleuters een erg leuke middag hebben gehad.

Voor foto’s van dit uitstapje zie onder ‘ groepen’ : groep 1-2