PEPERNOTENMACHINE in groep 1 en 2

De kleuters van groep 2 zijn de afgelopen vrijdag druk bezig geweest om een pepernotenmachine te maken. Jasper Bakker uit groep 8 heeft een grote doos geschikt gemaakt voor de kleuters om de ‘machine’ in┬áte realiseren….. Er is de hele ochtend druk gewerkt en overlegd om een en ander uit te vinden, passend te maken, vast te plakken ( hier en daar met een beetje hulp van de juf) en uit te testen! Maar…. het is gelukt en de pepernoten rollen ‘vanzelf’ in de daarvoor bestemde bakjes. Wat zullen Sinterklaas en de Pieten hier van opkijken als ze bij ons in de klas komen!

Hoe gaan we het aanpakken?
Hoe gaan we het aanpakken?
uitleg over hoe het gaat....
uitleg over hoe het gaat….
er wordt flink meegedacht over het hoe en wat....
er wordt flink meegedacht over het hoe en wat….
zo wordt het ongeveer...
zo wordt het ongeveer…
bijna klaar....en belangrijk; het lukt!
bijna klaar….en belangrijk; het lukt!