Informatieavond 25 september 19.00uur

Aanstaande maandagavond, 25 september 2017, is er een informatieavond op obs De Zweng. We doen het even wat anders dan voorheen. We willen graag gezamenlijk om 19.00uur starten in de school, waarbij we wat informatie over de schoolontwikkelingen geven. We willen u onder meer laten zien wat een chromebook is en wat we er mee […]

Leerkrachten staken op donderdag 5 oktober 2017

Geachte ouders en/of verzorgers, Op donderdag 5 oktober 2017 wordt op al onze scholen gestaakt. Werknemers in het primair onderwijs leggen dan voor één dag het werk neer om meer salaris te vragen aan het kabinet. De staking is ook gericht tegen de hoge werkdruk die wordt ervaren en tegen het groeiende lerarentekort in Nederland. […]

Website weer online

Na een lange periode ‘offline’ te zijn geweest is het mede door toedoen en hulp van Arnout Ponsioen gelukt om de site weer online te krijgen. Vanaf heden zullen we de site weer functioneel kunnen gebruiken en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Paaseieren zoeken

Op donderdagochtend 13 april jl. hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 paaseieren gezocht in de speeltuin in Exloo. Het was prachtig weer en de kinderen werden gelijk al onthaald door de enige echte paashaas. Alle eieren zijn gevonden door de kinderen inclusief het gouden ei! Het was een hele belevenis voor alle kinderen.

IJspret

  Afgelopen vrijdag, 27 januari 2017, hebben alle kinderen de elfstedentocht geschaatst of gelopen. De kinderen en wij als team hebben genoten! Dit kwam vooral dankzij een goede organisatie van de ouderrraad, hulp van ouders en de ijsvereniging: Bedankt! Hieronder enkele foto’s van deze ochtend.