Website weer online

Na een lange periode ‘offline’ te zijn geweest is het mede door toedoen en hulp van Arnout Ponsioen gelukt om de site weer online te krijgen. Vanaf heden zullen we de site weer functioneel kunnen gebruiken en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Schoolvoetbal

Op woensdag 12 april had groep 7 en 8 schoolvoetbal. Er gingen twee gemengde teams mee die eerlijk verdeeld waren met de coaches. Haje bij Team1 en Dineke bij Team2. De wedstrijden waren in Valthermond. Alles ging super goed! Allebei de teams haalden de finale dus moest Zweng 1 tegen Zweng 2. Het was een […]

Paaseieren zoeken

Op donderdagochtend 13 april jl. hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 paaseieren gezocht in de speeltuin in Exloo. Het was prachtig weer en de kinderen werden gelijk al onthaald door de enige echte paashaas. Alle eieren zijn gevonden door de kinderen inclusief het gouden ei! Het was een hele belevenis voor alle kinderen.

IJspret

  Afgelopen vrijdag, 27 januari 2017, hebben alle kinderen de elfstedentocht geschaatst of gelopen. De kinderen en wij als team hebben genoten! Dit kwam vooral dankzij een goede organisatie van de ouderrraad, hulp van ouders en de ijsvereniging: Bedankt! Hieronder enkele foto’s van deze ochtend.

Schooljudo

De groepen 2 t/m 8 hebben meegedaan aan een judoclinic in de sporthal in Exloo. Door de judojuf en Ralph als assistent werd een leuke les gegeven. Een grote judomat en natuurlijk de judopakken mochten niet ontbreken. De foto’s geven een impressie van enthousiaste kinderen.

Kerstbuffet

Donderdag 22 december hadden we Kerstbuffet op school. De klassen , gangen, schoolplein waren helemaal in Kerstsfeer gebracht. Vanaf 17.00 uur kwamen de kinderen en ouders binnen met heerlijke gerechtjes. Voor elk wat wils. Er is dan ook heerlijk gegeten door de kinderen en leerkrachten. Het Kerstbuffet werd op het schoolplein afgesloten met allerlei liedjes. […]

Kerstmarkt Exloo

Vrijdagavond stonden we met “knieperties” en kerstspulletjes gemaakt door de kinderen op de Kerstmarkt. Het was weer gezellig en de belangstelling was groot. Uiteindelijk zijn alle knieperties verkocht, geweldig! Onderstaand een paar foto’s om de sfeer van de Kerstmarkt te proeven.